2024 Workshop Heart of Europe – Thin Films

Workshop Heart of Europe je tradičním setkáním vědců zabývajících se tenkými vrstvami. Evropský střed zde prezentuje Technická univerzita ve Vídni, Masarykova univerzita v Brně a Komenského univerzita v Bratislavě. Letos se akce pořádala ve Vídni a účastnila se ji velká skupina vědců z výzkumné skupiny Depozice tenkých vrstev a nanostruktur Ústavu fyziky a technologií plazmatu a centra CEPLANT.

17. 4. 2024 Tereza Schmidtová

Bez popisku

Vědci a doktorští studenti výzkumné skupiny prof. Petra Vašiny Depozice tenkých vrstev a nanostruktur se zúčastnili dvoudenního workshopu, který představoval aktuální otázky a výzkum kolegů ze střední Evropy v problematice tenkých vrstev. Od 11. - 12. dubna se vědci nejen seznámili s výzkumem, ale vzájemně utužili své vztahy a kontakty, které jsou nezbytné pro stávající i budoucí připravované spolupráce. Součástí workshopu byla i labtour novými prostory Technické univerzity ve Vídni.

S aktivním příspěvkem vystoupil Mgr. Matej Fekete, Ph.D., Mgr. Peter Klein, Ph.D., Mgr. Pavel Ondračka, Ph.D. a doc. Mgr. Pavel Souček, Ph.D.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info